POGOVOR Z GREGORJEM ROZMANOM
Slovenski chef: Občuti se, ali si za gosta kuhal z veseljem ali ne (Suzy)
Brbončice gostov razvaja z znanimi slovenskimi jedmi iz kakovostnih sestavin.

Odpri galerijo
Jeseni Grega Rozman začenja novo kulinarično zgodbo v okolici Celja. FOTO: Bled Rose Hotel
Mateja Blažič Zemljič
29.08.2023 ob 21:00
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Berite Slovenske novice že za 1,99€ mesečno.
Obstoječi naročnik? PRIJAVITE SE
Več iz te teme:
Priporočamo
To je o novem papežu za Slovenske novice povedal naš najbolj znani župnik Martin Golob
Bend partnerja Urške Klakočar Zupančič udaril: »Korupcija v svojem elementu, zastoji na cestah in parlamentu«(VIDEO)
Ogorčena Slovenka: »Na stotine migrantov brez dokumentov, Slovencem pa nagajajo, ko sprehajamo pse ...«
Starejši brat papeža Leona XIV.: »Poklical me je večer pred konklavom in postavil samo eno vprašanje
Komentarji:
Priporočamo
To je o novem papežu za Slovenske novice povedal naš najbolj znani župnik Martin Golob
Bend partnerja Urške Klakočar Zupančič udaril: »Korupcija v svojem elementu, zastoji na cestah in parlamentu«(VIDEO)
Ogorčena Slovenka: »Na stotine migrantov brez dokumentov, Slovencem pa nagajajo, ko sprehajamo pse ...«
Starejši brat papeža Leona XIV.: »Poklical me je večer pred konklavom in postavil samo eno vprašanje