PREDSTAVITEV KNJIGE

Umetnost krašenja kruha (FOTO)

Predstavitev nove knjige Anite Šumer.
Fotografija: Kuharski prijateljici

Anita Šumer in blogerka Tereza Poljanič, ki na spletu ustvarja pod imenom Tereza's Choice.
Odpri galerijo
Kuharski prijateljici Anita Šumer in blogerka Tereza Poljanič, ki na spletu ustvarja pod imenom Tereza's Choice.

Ker je krašenje kruha umetnost, je Anita Šumer predstavitev nove knjige pripravila v galeriji sredi Ljubljane, naslovnico njene že tretje pa krasi fotografija, posneta v Koroški galeriji likovnih umetnosti.

Mož in žena

Bloger Sašo Šketa z ženo Nežo – medtem ko je on v ospredju, je ona nepogrešljiva pomočnica iz ozadja ustvarjanja odličnih receptov.
Mož in žena Bloger Sašo Šketa z ženo Nežo – medtem ko je on v ospredju, je ona nepogrešljiva pomočnica iz ozadja ustvarjanja odličnih receptov.

Anita, ena vidnejših nosilk novega vala droženja pri nas, se je v knjigi sprehodila med šabloniranjem, slikanjem na testo, uporabo posipov, zarezovanjem ter lepotičenjem s testenimi okraski in posušenim cvetjem.

Šumerjeva je na spletu prava zvezda: na instagramu njenemu profilu sourdough_mania sledi več kot 86.000 uporabnikov, na facebooku se v njeni skupini Drožomanija druži blizu 26.000 ljubiteljev droži, na youtubu pa imajo njeni videoposnetki po več deset tisoč ogledov.

Z nasmeškom

Igralka Mojca Fatur in fotograf Nik Jarh, ki je s fotkami opremil vse tri knjige Anite Šumer.
Z nasmeškom Igralka Mojca Fatur in fotograf Nik Jarh, ki je s fotkami opremil vse tri knjige Anite Šumer.

Ju poznate s spleta?

Nataša Arčnik (ustanoviteljica Amazefoods) in blogerka Nina Kastelic - Leaneen
Ju poznate s spleta? Nataša Arčnik (ustanoviteljica Amazefoods) in blogerka Nina Kastelic - Leaneen

Dve dami in dva kruhka

Igralka Zvezdana Mlakar in stilistka Barbara Remec, ki je tudi pri novi knjigi odlično opravila svoje delo.
Dve dami in dva kruhka Igralka Zvezdana Mlakar in stilistka Barbara Remec, ki je tudi pri novi knjigi odlično opravila svoje delo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije